nieuws

Overzicht: horeca hyperactief tijdens Valentijn

Hotel 1615

Valentijnsdag is voor veel horecagelegenheden weer reden om flink uit te pakken. Misset Horeca zet een aantal acties, evenementen en aanbiedingen op een rij die op en rond 14 februari 2017 plaatsvinden, in het teken van de liefde.

Overzicht: horeca hyperactief tijdens Valentijn

Liefdesmenu’s, arrangementen, champagne en chocola. De vaderlandse horeca laat zich op en rond 14 februari niet onbetuigd. Wat is er waar te doen rond Valentijnsdag.

Conservatorium Hotel en Taiko: menu en suite

Executive Chef Schilo van Coevorden heeft voor Taiko, het Aziatisch geïnspireerde restaurant van het Conservatorium Hotel Amsterdam, een Valentijnsmenu samengesteld. Een compleet zes gangenmenu voor €145,- van onder andere nigiri van hida wagyu, hand dived scallops, spider crab en smoked schezuan duck, met als afsluiter een dessert d’amour. Om je geliefde extra te verrassen is mogelijk het Valentijnarrangement uit te breiden met een overnachting in de I love Amsterdam suite, een prachtige suite op de bovenste verdieping van het hotel met vanaf het dak een indrukwekkend uitzicht over Amsterdam. De suite is te reserveren vanaf €2.250,- per nacht inclusief ontbijt, een fles champagne, chocolade en bloemen in de suite, 20% korting bij Akasha, twee cocktails bij de Tunes Bar en exclusief 5% citytax. Maar ook is er kans op het winnen van een overnachting. Bij Taiko ontvangt iedereen dit jaar een fortune cookie, waarmee kans gemaakt wordt op een nacht in het Conservatorium Hotel.

Leestip: Vitesse-valentijn dankzij Fletcher Hotel

Karakter Rotterdam: warm liefdesnest

Nathan en Pety de chefs van restaurant Karakter, stapten afgelopen zomer samen in het huwelijksbootje. Dinsdag 14 februari tovert het koppel speciaal voor Valentijnsdag de zaak om tot een warm liefdesnest. De kaarsjes gaan aan, rode rozen komen op tafel en er wordt een vijfgangen Valentijnsmenu geserveerd. Gasten kunnen samen onder meer een kaasfondue met Fontini d’ Aosta en witte truffel delen en genieten van een wijnarrangement met romantische wijnen.

Leestip: Uit eten met je hond op Valentijnsdag

Pressroom Amsterdam: win overnachting

Bij het Ink Hotel wordt in restaurant Pressroom een romantisch Valentijnsdiner georganiseerd. Gasten hebben de keus uit een 3-, 4-, of 5-gangen Valentijnsmenu en maken daarnaast nog eens kans op een verblijf in de Romance Suite. Diegene die bij aankomst de juiste envelop weet te kiezen, wint een volledig verzorgde overnachting: Champagne, badschuim, aardbeien, rozenblaadjes en alles wat er rond Valentijnsdag bij hoort.

Leestip: FG krijgt vrijgezellentafel tijdens Valentijn

Koffie met een hart

Boot Koffie komt op Valentijnsdag met een speciale koffie: koffie met een hart. De verpakking wordt speciaal voor Valentijnsdag aangepast. Deze Limited Edition is verkrijgbaar in de smaak van chocolade en rozijnen.  Met de introductie wil Boot een statement maken: eerlijk en duurzaam inkopen doe je met je hart. Koffie met een hart betreft een espresso die als Limited Edition uitgebracht wordt. De rode draad door deze smaak is de chocolade. De smaak van chocolade in combinatie met rozijnen scoort een drie op vijf qua intensiteit.

Van Speijk: 6-gangen na een strandwandeling

Restaurant Van Speijk in Egmond aan Zee, de winnaar  van de Terras Top 100 2016, ligt aan het strand en moedigt bezoekers aan ‘om deze romantische dag, samen met je geliefde te beginnen met een betoverende strandwandeling.’ Na deze wandeling kunnen gasten aanschuiven voor een speciaal Valentijnsdiner: een zesgangenmenu, inclusief welkomstdrankje.

Reageer op dit artikel