nieuws

Blooming in Bergen: nieuwe algemeen directeur Mike Bosman

Hotel 2094

De Blooming bedrijvengroep waaronder Blooming hotel in Bergen, Landgoed Het Hof en de strandhoreca van Blooming Beach, staan vanaf 12 april onder leiding van Mike Bosman.

Blooming in Bergen: nieuwe algemeen directeur Mike Bosman

Mike Bosman wordt de nieuwe algemeen directeur van het Blooming hotel, Landgoed Het Hof en Blooming Beach. Bosman (44) gaat op 12 april van start als leidinggevende.

Mike Bosman studeerde in ’97 af aan de Internationale Hotelschool in Den Haag waarna hij bij grote hotelketens en golfresorts in Frankrijk, Engeland, Portugal en Amerika zijn carrière gestalte gaf.

Zo’n 15 jaar geleden keerde hij even terug naar Nederland waar hij statutair directeur was bij Golfexploitatiemaatschappij De Lage Vuursche in Den Dolder. In de afgelopen jaren werkte hij als Operations Director, Associate Hotel Director en General Manager bij respectievelijk Golf Resort Vale do Lobo, Royal Caribbean Cruise Lines Limited, Golf Resort De Purmer en 5-sterrenpark De Eemhof in Zeewolde.

Twintig jaar ervaring in de hotelwereld

Met Bosman haalt Blooming een directeur in huis met twintig jaar managementervaring in de hotel- en conferentieomgeving. ‘Ik heb veel zin in deze uitdaging’, aldus Bosman.

‘Teamwork staat bij mij voorop. Want om een optimaal resultaat te behalen, heb je elkaar allemaal nodig. In het dagelijkse proces ben ik een people-manager die visie heeft, missie bepaalt en die gezamenlijk de route uitstippelt. Het moet duidelijk zijn dat de gast/klant een keuze heeft en dat dienstverlening en beleving, dus zowel inhoud als vorm, allesbepalend zijn. En hierin moet je de concurrent voor zijn.’

Reageer op dit artikel