nieuws

Bob van Herpen nieuwe gm Amrâth L’Empereur

Hotel 1405

Amrâth Hôtels heeft per 1 april 2017 Bob van Herpen aangesteld als nieuwe general manager van Amrâth Grand Hotel de l’Empereur in Maastricht.

Bob van Herpen nieuwe gm Amrâth L’Empereur

Van Herpen deed hotelschool Maastricht en heeft veel internationale ervaring. Meest recent was hij werkzaam bij Bilderberg Kasteel Vaalsbroek in Vaals waar hij de functies van f&b manager, dutymanager en interim general manager heeft bekleed.

‘Gastvrijheid loopt als een leidraad door mijn carrière. Ik heb veel zin dat ook als general manager bij  Amrâth Hôtels uit te gaan dragen.’

>>Meer hoteltransfers

Amrâth Grand Hotel de l’Empereur huist in een karakteristiek en historisch gebouw pal tegenover station Maastricht en beschikt naast 149 comfortabele hotelkamers over een restaurant, een bar, een zwembad en 7 multifunctionele vergaderruimtes die ruimte bieden aan gezelschappen van meer dan 1000 personen, waaronder de Grand Ballroom welke geschikt is voor evenementen tot wel 450 personen.

Vorig jaar rondde Grand Hotel de l’Empereur een flinke renovatie af, waarbij het hotel volledig is gemoderniseerd.

Reageer op dit artikel