nieuws

Complete renovatie voor Leonardo Hotel Amsterdam City Centre

Hotel 1373

Na een drie maanden durende, omvangrijke renovatie heeft het Leonardo Hotel Amsterdam City Centre een nieuwe en frisse look. De hotelgroep heeft meer dan 3 miljoen euro in de transformatie geïnvesteerd.

Complete renovatie voor Leonardo Hotel Amsterdam City Centre

Lobby, bar en lounge zijn op een transparante vormgegeven en direct met elkaar verbonden. Dit aangevuld met warme, oplichtende pastelkleuren en een op maat gesneden lichtconcept. Ook de 103 kamers zijn opnieuw ontworpen. Kenmerkend voor de look en feel van Leonardo Hotels zijn expressieve lokale beeldmotieven die een directe verwijzing naar Amsterdam en omgeving vormen. De hotelgroep heeft meer dan 3 miljoen euro in de transformatie geïnvesteerd. Verantwoordelijk voor het nieuwe design is hotelinterieurontwerper Andreas Neudahm.

‘Meer projecten in de pijplijn’

‘Met de renovatie van ons Amsterdam City Center bieden we nu een geweldige locatie midden in de stad. Voor Leonardo Hotels is Amsterdam een belangrijke bestemming: Vanaf het najaar van 2018 zullen we worden vertegenwoordigd door een nieuw 4-sterren Superior-hotel van het Royal-merk in het stadsdeel Overamstel. Er zitten nog meer projecten in de pijplijn’, zegt Daniel Roger, managing director Leonardo Hotels Europe.

Lees ook: Leonardo Hotels breidt activiteiten in Nederland uit

Leonardo Hotels

Leonardo Hotels is de Europese divisie van de Fattal Hotels Group, opgericht door David Fattal in Israël. De Leonardo Hotels zijn in Israël en Europa met meer dan 115 hotels in meer dan 50 bestemmingen vertegenwoordigd. Sinds 2006 is de hotelgroep met ruim 75 hotels in meer dan 40 bestemmingen op de Europese markt actief in de superior categorie met 3 tot 4 sterren en gelijkwaardige niveaus.

Leonardo Hotels nam Best Western Leidseplein in Amsterdam in 2016 over en bouwde het om tot Leonardo Amsterdam City. Met de overname van Best Western Amsterdam Leidseplein en de rebranding tot Leonardo Hotel Amsterdam City, zette de Europese tak van Fattal Hotels Group de eerste stap in Amsterdam.

Reageer op dit artikel