nieuws

Rotterdam Marriott Hotel start Schmidt Fresh Fish Market

Hotel 2291

Hotelketen Marriott Hotels opent in het weekend van 15 april in Rotterdam de Fresh Fish Market. Iedere derde donderdag van de maand wordt de lobby omgetoverd tot een mediterrane Fresh Fish Market met vis van Schmidt Zeevis.

Rotterdam Marriott Hotel start Schmidt Fresh Fish Market

Rotterdam en water zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dat zie je om die reden ook terug in de lobby van het Rotterdam Marriott Hotel: de vissen op de kussens en langs de wanden. Iedere derde donderdag van de maand wordt de lobby omgetoverd tot een mediterrane Fresh Fish Market met een kar vol verse vis van Schmidt Zeevis. Bij goed weer bakken de chef koks de visjes buiten op de green egg gaar terwijl de gasten ondertussen aan lange tafels kunnen genieten van een etagère gevuld met schelpdieren en een heerlijke vissoep met brood van Jordy’s Bakery. Schmidt Fresh Fish Market opent de deuren voor zowel gasten van het hotel als voor liefhebbers van vis.

Schmidt Zeevis

‘Door ons visassortiment op deze laagdrempelige manier aan te bieden, geven we nog meer mensen de kans om met vis in aanraking te komen’, aldus Schmidt Zeevis. ‘Dit op een absolute toplocatie in het hart van de stad. Rotterdamser kun je het niet krijgen’’, aldus een trotse Claudia van der Graaf van het Rotterdam Marriott Hotel. Ook chef-kok John Gebuis is enthousiast: ‘Dit is verreweg de beste kwaliteit van de hele Benelux.’

Lees meer over vistrends en Schmidt Zeevis in het magazine van Misset Horeca dat op 31 maart verschijnt.

Reageer op dit artikel