nieuws

Meiko wint de Top hotel Star Award

Hotel 1106

Tijdens de horecabeurs internorga in Duitsland vond de prijsuitreiking plaats van de begeerde Top hotel Star Award. Hiermee worden hotelleveranciers beloond voor buitengewone innovaties. Meiko, de machinebouwer uit Barendrecht kreeg opnieuw de gouden prijs voor de M-iQ GreenEye-technologie.

Meiko wint de Top hotel Star Award

De Top hotel Star Award eert hotelleveranciers in verschillende branches en houdt daarbij rekening met verschillende categorieën. Enkele voorbeelden hiervan zijn efficiency, design en technologie. Het is aan de vakjury om uit meer dan honderd inzendingen drie ondernemingen per categorie te nomineren. Daarna zijn de lezers van het magazine Top hotel aan de beurt. Zij beslissen welke onderneming in aanmerking komt voor de onderscheiding in goud, zilver of brons. De prijsuitreiking vindt traditioneel plaats tijdens een feestelijke ceremonie op de zondag van de Internorga.

Efficiëntie en besparing

Meiko werd in de categorie efficiency onderscheiden en hierin scoort vooral de M-iQ-GreenEyeTechnologie waarmee het mogelijk is om door een geoptimaliseerde benutting van de bandspoelmachine een maximaal besparingspotentieel te bereiken, namelijk tot wel 50% schoon water en glansspoelmiddel. Een opvallend lichtsysteem vereenvoudigt het teamwork tussen mens en machine en zorgt voor efficiënte spoelprocessen. Michael Mayer, hoofd Verkoop en Marketing van Meiko Germany: ‘Wij zijn heel erg blij met deze prijs. Onze klanten hebben begrepen dat de toekomst ligt in de optimalisatie van het samenspel tussen mens en machine. De spoelmachine geeft de gebruiker door eenvoudige signalen instructies. Tegelijkertijd optimaliseert een systeem voor vaatwerkherkenning het water-, chemie- en stroomverbruik. Wij zijn al begonnen om de hightech-strategie van de Duitse regering met ‘Industrie 4.0.’ toe te passen. Wij gaan verder met dit onderwerp en zijn zeer dankbaar voor deze geweldige aanmoediging.’

 

Reageer op dit artikel