nieuws

Overnachten op 85 meter hoogte in een doorzichtige air-bubble bij Floor17

Hotel 2768

Na de schaatsbaan vorig jaar en de curlingbaan afgelopen winter, komt Floor17 dit voorjaar met een nieuwe bijzondere attractie op het dakterras. Gasten kunnen er slapen in een doorzichtige air-bubble. Floor17 is het restaurant met dakterras van Ramada Apollo Amsterdam Centre.

Overnachten op 85 meter hoogte in een doorzichtige air-bubble bij Floor17

Van 12 mei tot 10 juni slapen gasten vanaf 270 euro per nacht. Dit onder de sterren op de 85 meter hoge rooftop van Floor17. De bijzondere hotelkamer is ingericht door het populaire online designmerk Made.com.

Air-bubble met luxe van hotelkamer

De unieke ervaring begint met een persoonlijke check-in met Champagne. Daarna wordt de gast op een verrassende manier begeleid naar de daksuite. De air-bubble is voorzien van bijna alle gemakken van een luxe hotelkamer. De kamer is verwarmd en er wordt continu frisse lucht ingeblazen door een geluidloze blower.

Privéterras

Daarnaast heeft de gast toegang tot een privéterras. Ook kunnen ze de spullen opbergen en zich opfrissen in de badkamer in de beste kamer van het hotel . De overnachting is inclusief privé-ontbijt geserveerd in de unieke hotelkamer.

>>Midgetgolfen op 85 meter hoogte bij Ramada Amsterdam

Floor17

‘De air-bubble stond al lang op onze verlanglijst. Floor17 houdt van verrassingen en zoekt daarom continu naar nieuwe initiatieven om onze gasten te verbazen. We willen dat onze gasten de hotelkamer verlaten met een herinnering die ze niet snel hadden verwacht’, aldus Erik-Jan Bausch, general manager Ramada Apollo Amsterdam Centre.

Op 85 meter hoogte logeer je letterlijk onder de sterrenhemel: een onvergetelijke belevenis. Ramada Apollo Amsterdam Centre met skybar Floor17 is de eerste in Nederland die overnachtingen in een air-bubble op hoogte aanbiedt.

Ramada Apollo Amsterdam Centre is geopend in augustus 2012. Het is het grootste Ramada hotel van Europa. Het is gevestigd aan de ring van Amsterdam in een voormalig leegstaand kantoorpand. Het gebouw werd na vier jaar leegstand omgetoverd tot een viersterrenhotel met 446 kamers en 8 vergaderzalen.

>>Ramada Apollo opent schaatsbaan op 85 meter hoogte

 

Reageer op dit artikel