nieuws

Zoover Award Hotelaanbieders voor Hotels.nl

Hotel 1074

Boekingssite Hotels.nl uit Groningen heeft de Zoover Award 2017 voor hotelaanbieders gewonnen. Dat maakte Zoover donderdagavond 6 april bekend tijdens een feestelijke awarduitreiking in de Harbour Club in Amsterdam. In totaal zijn er zo’n 120.000 stemmen uitgebracht.

Zoover Award Hotelaanbieders voor Hotels.nl

Hotels.nl is een boekingswebsite met een aanbod van meer dan 2000 hotels. Henriette IJzenberg en Kees Eldering begonnen ermee in 2011 in een Groningse achterkamer. De onderneming die toen bestond uit één laptop en één telefoon, is nu een van de grootste boekingswebsites van Nederland.

Hotels.nl: ‘Altijd weer verrassend’

Chris Corpier en Natasja Baas van Hotels.nl namen de prijs in ontvangst. Zij zeiden daarbij de prijs te zien als een duidelijke waardering van hun gasten voor de aparte, soms ondeugende, aanpak. ‘Het is voor ons een aanmoediging Hotels.nl op de kaart te houden als die altijd weer verrassende hotelaanbieder.’ De site kreeg de meeste stemmen en wist de naaste concurrenten Hotelmoment en Goedverblijf.nl daarmee op de valreep achter zich te houden.

Zoover Awards

De Zoover Awards zijn jaarlijkse publieksprijzen voor gezichtsbepalende reisorganisaties. Consumenten kunnen stemmen op hun favoriete reisorganisaties in tien zoover-awards Hotels.nlverschillende categorieën. ‘Wij vragen mensen hun stem uit te brengen op de reisorganisatie waarmee zij de meest positieve ervaring hebben’, aldus Maaike Linssen van Zoover. Tussen 13 februari en 31 maart hebben meer dan 120.000 mensen hun stem uitgebracht voor de Zoover-awards van 2017.

Meer dan 3 miljoen recensies

Reviewplatform Zoover stelde de awards in 2009 in. Bij de verkiezing van dit jaar is voor het eerst een onderscheid gemaakt naar omvang van de reisorganisaties, zodat grote en kleine bedrijven evenveel kans kregen om te winnen. Op de website van Zoover kunnen vakantiegangers beoordelingen achterlaten over reisfaciliteiten als hotels, appartementen, campings en vakantiehuizen. Zoover telt nu meer dan 3 miljoen van deze recensies.

Reageer op dit artikel