nieuws

EasyHotel Zaandam opent met volgeboekt weekend

Hotel 1677

In het oude Ahold-hoofdkantoor in Zaandam opende franchisehouder DanZep Hotels vorige week de jongste vestiging van easyHotel. De 96 kamers waren meteen het eerste weekend volgeboekt.

EasyHotel Zaandam opent met volgeboekt weekend

EasyHotel Benelux telt op dit moment zes hotels met bij elkaar 630 kamers. De nieuwe vestiging bevindt zich in de Saentoren, het voormalige hoofdkantoor van Ahold. easyHotel kiest voor deze locatie met oog op de grote diversiteit aan bedrijven in de directe omgeving en de ‘hotelstop’ die geldt voor de Amsterdamse binnenstad.

Het hotel ligt op loopafstand van het station van Zaandam en de reistijd tot Amsterdam Centraal bedraagt 12 minuten, benadrukt ceo van DanZep Hotels Lucas Drewes, die daarnaast het uitzicht over de hele streek roemt. Het hotel ligt op 30 meter hoogte.

‘Deze locatie past dan ook perfect in onze filosofie. We bieden value hotels aan onze gasten, dat houdt in dat wij comfortabele kamers bieden voor een zeer betaalbare prijs. We bieden de internationale toerist een fantastische centrale spot voor een paar dagen Nederland. Met name door de bloeiende activiteiten in de foodindustrie verwachten we zeker doordeweeks veel zakelijke verblijven in de Zaanstreek.’

Kamers en faciliteiten

Alle kamers bevinden zich op de 9e, 10e en 11e verdieping van de Saentoren en hebben een eigen en-suite badkamer. Gratis Wi-Fi is standaard aanwezig. De superior kamers beschikken over een laptopkluis, kabelinternet en extra ruimte. easyHotel heeft ervaring met het slim gebruik maken van ruimtes en wil gasten verrassen met moderne opbergmogelijkheden en kamerindelingen.

Verder gelden ook voor deze vestiging uitgebreide afspraken met eet- en drinkgelegenheden in de buurt.

DanZep Hotels is masterfranchisehouder van easyHotel Benelux en opende ruim 5 jaar geleden het eerste easyHotel in Amsterdam. Vestigingen in Rotterdam en Den Haag volgden hierna. Met de nieuwe vestigingen in Brussel, Amsterdam Arena Boulevard en Zaandam wordt dit aantal verdubbeld en telt easyHotel Benelux op dit moment zes hotels.

Reageer op dit artikel