nieuws

Hotel Beaumont en The Dutch schoongemaakt door CSU

Hotel 1508

De Maastrichtse hotels Beaumont en The Dutch worden voortaan schoongemaakt door CSU. Twin Peaks Hospitality, het familiebedrijf achter deze twee hotels, en CSU zijn een meerjarige samenwerking aangegaan.

Hotel Beaumont en The Dutch schoongemaakt door CSU

Ook de logistiek  van het linnen van Hotel Beaumont en The Dutch valt onder de nieuwe samenwerking. ‘De optimale kwaliteit- en servicebeleving die CSU biedt, is voor eigenaren Christophe en Jean-Marc Beaumont beweegreden om samen te werken,’ zegt CSU zelf in een persverklaring. Het contract omvat de schoonmaak van kamers en de verzorging van linnen.

Hotel Beaumont

Hotel Beaumont is gevestigd in een monumentaal pand in de buurt Wyck. De kamers en gemeenschappelijke ruimtes zijn modern met behoud van het karakter van het pand. Beaumont staat voor klassieke allure gecombineerd met comfort, service en gastvrijheid. In 2005 won Hotel Beaumont de Dutch Hotel Award. 

Het lifestyle hotel The Dutch telt 49 kamers en ligt in dezelfde wijk als Beaumont. Elke kamer is individueel ontworpen en beschikt over moderne faciliteiten.

Christophe Beaumont: ‘Wij waren direct overtuigd van CSU als meest geschikte schoonmaakpartner, met name vanwege het personeelsbeleid, de trainingsprogramma’s en de begeleiding die CSU biedt aan zijn medewerkers. Dankzij hun kennis over hospitality verwachten wij dat het team van CSU in staat is om ons op schoonmaakgebied volledig te ontzorgen.’

Over CSU

CSU kwam in 2016 uit het jaarlijkse onderzoek van MT100 als meest gewaardeerd schoonmaakbedrijf van Nederland uit de bus. CSU is vanuit 30 vestigingen landelijk actief in schoonmaak.

De onderneming heeft hoofdvestigingen in Uden, Amsterdam, Apeldoorn, Eindhoven, Rijswijk en Barendrecht. CSU biedt werk aan 12.000 mensen en behoort tot de top 3 van schoonmaakbedrijven in Nederland.

Het is een familiebedrijf, waarin ook het management participeert. Het bedrijf is gecertificeerd met het OSB-Keurmerk en de CO2-prestatieladder. CSU won in 2012 als eerste Nederlandse schoonmaakbedrijf de MVO-award en prolongeerde die titel met de winst van Golden Service MVO Award 2015.

In datzelfde jaar won het de eerste Golden Service Innovatie Award. Het bedrijf ontving diverse keren het predikaat Best Managed Company.

Op de foto van links naar rechts:
Christophe Beaumont , eigenaar Twin Peaks
Kristel Hallmanns, rayonleidster CSU Hotel Services
Maud Rentenaar, executive housekeeper Twin Peaks
Jean-Marc Beaumont, eigenaar Twin Peaks
Robert Goudappel, businesunit directeur CSU Hotel Services
Fernand Drijgers, sales manager CSU Hotel Services
Jeroen Peeters, districtsmanager CSU Hotel Services

Reageer op dit artikel