nieuws

Nieuwe horeca en attracties voor Toverland

Hotel 3979

Toverland in Sevenum wordt in 2018 anderhalf keer zo groot. In het entreegebied komt nieuwe horeca en het park krijgt er twee attracties bij. De ambitie van Toverland is om in 2020 de magische grens van 1 miljoen gasten te doorbreken. Daarvoor gaan we de verblijfsduur verlengen door nieuwe parkuitbreidingen en het openen van een vier-sterren-hotelresort naast het park.

Nieuwe horeca en attracties voor Toverland
Toverland

Van haar entreegebied maakt Toverland in Sevenum een verblijfsgebied met diverse horecagelegenheden, winkels en een openluchtpodium. Vanuit hier kunnen bezoekers hun weg vervolgen naar de overige themagebieden van Toverland. De totale uitbreiding bedraagt ruim 7 hectare; hiermee wordt het parkoppervlak anderhalf keer zo groot. Dit wordt de grootste uitbreiding in de geschiedenis van Toverland.

In het themagebied staan twee grote attracties centraal. Een spectaculaire rollercoaster en een betoverende boatride zullen voor menig gelukservaring gaan zorgen bij de bezoekers.

Toverland Sevenum

Toverland, Magische Vallei

Het nieuwe themagebied komt te liggen bij de vijvers achter het reeds bestaande themagebied de Magische Vallei. Eyecatcher van deze area wordt een Wing Coaster. Bij dit achtbaantype hangen de karretjes naast de rails. Tijdens de rit zullen de passagiers meermaals over de kop gaan.

Daarnaast kan men genieten van een magische boatride. Deze waterattractie is geschikt voor de hele familie en zal deels overdekt zijn.

Attractiepark Toverland

Attractiepark Toverland is een familiebedrijf. Met 700.000 gasten per jaar en ruim 30 attracties en shows is Toverland een stevige speler binnen de Benelux en de Duitse grensregio. In 2016 vierde het park haar 15e verjaardag.Toverland is een initiatief van broer en zus, Jean Gelissen en Caroline Kortooms. Samen hebben zij letterlijk een attractiepark uit de grond getoverd. Met Jeans ondernemershart als succesvol eigenaar van de Gelissen Group en Caroline als directeur van Toverland met haar focus op het iedere dag leveren van topkwaliteit, vormen zij een sterk team. Hun gezamenlijke passie hebben zij overgedragen aan hun 4 kinderen, die het Toverland-DNA met de paplepel ingegoten hebben gekregen.De ambitie van Toverland is om in 2020 de magische grens van 1 miljoen gasten te doorbreken. Daarvoor gaan we de verblijfsduur verlengen door nieuwe parkuitbreidingen en het openen van een vier-sterren-hotelresort naast het park.

Reageer op dit artikel