nieuws

Drive-in receptie voor vakantiepark

Hotel 1789

ANWB Topcamping en Vakantiepark Het Stoetenslagh nabij Hardenberg is begonnen met een drive-in receptie. Gasten krijgen een compleet in- en uitcheck pakket waardoor lange wachtrijen op de aankomst- en vertrekdagen verleden tijd zijn. De ‘traditionele’ receptie van de vijfsterrencamping is omgebouwd tot informatiepunt voor gasten.

Drive-in receptie voor vakantiepark

Bezoekers krijgen bij aankomst een volledig in- en uitcheckpakket compleet met de sleutel van hun accommodatie, informatieboekje, slagboompas, zwembadkaartjes, douchesleutel, parkeerkaart, activiteitenprogramma, assortiment snackbar en uitcheck envelop.

Hierdoor verloopt vooral op aankomstdagen het inchecken snel waardoor lange wachtrijen voorkomen worden. De receptie is omgedoopt tot informatiepunt voor verdere praktische en toeristische informatievoorziening. Bijkomend voordeel is dat de medewerkers meer tijd kunnen maken voor een gastvrije ontvangst.

Eigenaar Jan van Veen: ‘Het is nu al een groot succes, echter voor onze receptionisten is het behoorlijk wennen aan deze andere vorm van dienstverlening. Voor onze gasten levert deze innovatie meer aandacht en relevante informatie tijdens hun vakantie op’. Drive in receptie Het Stoetenslagh

Jan en Janne van Veen zijn sinds 1994 eigenaren van vakantiepark Het Stoetenslagh. Het is een park van 30 hectare. De naam Stoetenslagh komt van het volgende verhaal: Het terrein is een hoogveen gebied en nadat het veen afgegraven is blijft er schrale grond over. Hierdoor is het stuk land (begin jaren 60) niet goed genoeg van kwaliteit om op te boeren. Het stuk land is toen verkocht met een slag (handklap) voor een stoet (brood).

Nix onder de 18 op de camping

Het is een camping voor zowel gezinnen met jonge kinderen als met tieners. Jongeren boven de 18 krijgen een polsband (na vertoning van een geldig ID en een getekende akkoordverklaring. Als jongeren onder de 18 op de camping toch drinken, hanteert Jan van Veen het volgende beleid:

  • Eerste keer constatering: drank inleveren en toegang wordt ontzegd voor de rest van de dag, dit geldt voor de gever en de ontvanger.
  • Tweede keer constatering: verwijdering en ontzegging toegang tot de camping.

Naast toeristische plaatsen heeft Stoetenslagh ook een groot aantal huuraccommodaties zoals tenten, diverse chalets en tentlodges.

Reageer op dit artikel