nieuws

Hilton Rotterdam: yoga en powerfood voor vergaderaars

Hotel 1507

Hilton Rotterdam introduceert het Meet with Purpose-concept. Bedrijven kunnen voortaan gezonde extra’s boeken bij een vergadering, congres of een event. Het gaat bijvoorbeeld om een yogales of een gezonde lunch met powerfood en sappen.

Hilton Rotterdam: yoga en powerfood voor vergaderaars

Het Hilton Rotterdam lanceerde het gezonde vergaderen op Global Wellness Day, 10 juni 2017. Het hotel geeft het de naam mee: Meet with Purpose.  In het Hilton-hotel in hartje Rotterdam bevinden zich vijf grote vergaderzalen, twee ruime boardrooms en een boven lobby.  Hilton Den Haag biedt sinds eind 2016 yoga aan vergaderaars. 

‘Het nieuw concept is een aanvulling op het huidige meetings,- incentives-, congressen- en eventsaanbod. We doen dit om meetings meer eco-bewust te maken en de gezondheid van de meetingdeelnemers extra aandacht te geven,’ aldus hoteketen Hilton in een persbericht.

Meet with Purpose van Hilton Rotterdam

Het Meet With Purpose-concept maakt het makkelijker voor professionals om bij het organiseren van een evenement de zakelijke en duurzaamheidsdoelen te bereiken. Het concept richt zich op het welzijn van alle deelnemers door het aanbieden van gezonde producten tijdens de breaks en het organiseren van speciale (buiten) activiteiten. Hilton Rotterdam: yoga en powerfood voor vergaderaars

‘Het nieuwe concept is een reactie op ontwikkelingen als de toename van het aantal burn-outs en de toenemende focus op gezond en bewust eten. Juist op de werkvloer zijn dat belangrijke thema’s, want een goede gezondheid draagt bij aan het geluk en de vitaliteit van de werknemers. En dat is natuurlijk weer goed voor de inzet en creativiteit. Hilton Rotterdam biedt daarom de mogelijkheid om tijdens vergaderingen, congressen en andere events gezond en bewust aan het werk te gaan, aldus Karin van den Berg, General Manager Hilton Rotterdam.

Yoga bij Hilton Rotterdam

De yogalessen worden gegeven door Yogaground. Ferdinand Berghuijs, Founder en Brand Director van Yogaground Rotterdam: ‘Het ontspant, brengt focus en verbetert je prestaties. We zijn enorm blij met deze samenwerking met Hilton Rotterdam en hebben voor de bedrijven die een evenement boeken met een yogales een speciale sessie ontwikkeld. De deelnemers hoeven zich niet om te kleden en we hebben ook geen ongemakkelijke houdingen in deze sessie meegenomen. We zien dat de groepen na de yogales weer vol energie hun vergadering in gaan en daardoor ook productiever zijn.’ Hilton Rotterdam: yoga en powerfood voor vergaderaars

Hilton Rotterdam ligt in het hart van van de stad. Het hotel telt 254 kamers en suites. Gasten die verblijven in een Executive Room of Suite, hebben toegang tot de exclusieve Executive Lounge, waar ze de gehele dag terecht kunt voor een drankje en waar het ontbijt wordt geserveerd. Het hotel heeft een eigen restaurant, Roots.

In het hotel bevinden zich vijf grote vergaderzalen, twee ruime boardrooms, en een boven lobby, ideal voor productlanceringen. De balzaal, Le Jardin, biedt plek voor maximaal 325 gasten, terwijl de Coolsingel Suite een 180 graden uitzicht biedt over het centrum van Rotterdam

Reageer op dit artikel