nieuws

Mounir Zemzem nieuwe hotelmanager van Mabi City Centre Hotel in Maastricht

Hotel 1685

Mounir Zemzem is de nieuwe hotelmanager van Mabi City Centre Hotel in Maastricht, onderdeel van LBG Hotels. Het hotel is in april 2016 overgenomen door de hotelgroep en heeft sindsdien een grondige transformatie doorgemaakt met een compleet nieuw hotelconcept als resultaat.

Mounir Zemzem nieuwe hotelmanager van Mabi City Centre Hotel in Maastricht

Zemzem brengt 17 jaar ervaring in de hotelbranche met zich mee die hij onder andere opdeed als Senior Sales Manager bij Fletcher Hotels en General Manager bij Sandton Hotel Collection. ‘Ik kijk ernaar uit om het nieuwe en verrassende hotelconcept dat Mabi City Centre Hotel nu is, operationeel te perfectioneren en nóg sterker te maken. Het heeft de luxe van een boutique hotel en de fun-factor die zo typerend is voor een LBG hotel. In het begin ga ik vooral voor de schermen aan de slag om alles en iedereen te leren kennen, om vervolgens samen met het team van Mabi en LBG Hotels het concept naar een nog hoger niveau te tillen.’

LBG Hotels

Rino Soeters, algemeen directeur van LBG Hotels, is enthousiast over de komst van Zemzem: ‘Hij brengt een berg aan ervaring met zich mee en weet hierdoor feilloos in te spelen op de wensen van onze gasten én de groei van onze organisatie. Met zijn talent heeft hij alles in handen om het nieuwe hotel een van de beste van Maastricht te maken en het concept vanuit de operatie optimaal over te brengen op onze gasten.’

Mabi City Centre Hotel

Mabi City Centre Hotel is een luxe boutique hotel en bevindt zich midden in het centrum van Maastricht, pal om de hoek van de Markt en het Vrijthof.

>>Meer transfernieuws in hotels

Reageer op dit artikel