nieuws

INK Hotel wordt PINK Hotel tijdens Amsterdam Gay Pride

Hotel 1061

Na het succes van vorig jaar, zal INK Hotel Amsterdam tijdens Amsterdam Gay Pride 2017 opnieuw worden omgedoopt tot PINK Hotel. Van 27 juli tot 5 augustus is PINK Hotel verleidelijk en zoet: zowel het interieur, als het eten.

INK Hotel wordt PINK Hotel tijdens Amsterdam Gay Pride

Eet, drink & droom in roze, want werkelijk alles is over-the-top roze. Zo kunnen gasten overnachten in de speciale Sweet Suite en zijn er speciale ‘Pink’menu’s en cocktails.  Pink Hotel trapt af met een Pool Party. ‘Disco Dip into the Pool op het openingsfeest op 27 juli: ‘het kleurrijkste zwembad dat je ooit gezien hebt’.

Uitbundig roze

In opmaat naar het hoogtepunt van Gay Pride – de Canal Parade op 5 augustus – blijft het hotel 10 dagen lang ondergedompeld in uitbundig roze. Zo kun je alle dagen terecht in Pressroom voor een Pink chefs-menu en een speciale Pink-cocktail. Op 30 juli is er een speciale Pink edition van de Bottomless Brunch en een milkshake-bar met roze milkshakes.

Sweet Dreams

De ultieme zoete roze verleiding beleef je in de vorm van de PINK Hotel Sweet Suite: een volledig roze kamer inclusief in-room patisserie assortiment.

Volledig  Programma PINK Hotel
27 juli 18:00 – 22:00 | DISCO DIP INTO THE POOL
30 juli 12:30 – 16:00 | PINK BOTTOMLESS BRUNCH
27 juli tot 5 augustus | PINK CHEF’S MENU and PINK DRINKS at PRESSROOM RESTAURANT
27 juli tot 5 augustus | PINK SWEET SUITE

Reageer op dit artikel