nieuws

Joey Schaap nieuwe executive chef van Hilton Royal Parc Soestduinen

Hotel 1199

Hilton Royal Parc Soestduinen verwelkomt Joey Schaap als de nieuwe executive chef in de keukenbrigade. Na zijn jarenlange ervaring als souschef in tal van verschillende keukens, keert hij na drie jaar terug naar de vertrouwde keuken binnen het hotel waar hij eerder al zo’n drie jaar werkzaam was.

Joey Schaap nieuwe executive chef van Hilton Royal Parc Soestduinen

Joey Schaap (1987) begon in 2003 zijn koksopleiding niveau 2 op de Rijn IJssel Vakschool in Wageningen. Tijdens zijn studie rondde hij verschillende stage periodes af in de omgeving Voorthuizen. Na de start van zijn opleiding tot zelfstandig werkend kok in 2005, startte hij zijn loopbaan bij Grand Cafe de Bunckman in Voorthuizen. In 2006 maakte hij de overstap tot zelfstandig werkend kok bij Bilderberg Hotel ’t Speulderbos in Garderen en in 2011 verwelkomde Hilton Royal Parc Soestduinen Schaap met zijn aanstelling tot souschef. In 2014 maakte hij de stap naar Hotel Gasterij De Roode Schuur in Nijkerk waarna hij in 2016 de overstap maakte naar Gastrobar Anton en Restaurant Mauve in Laren.

‘Op de kaart zetten’

Schaap: ‘Ik vind het ontzettend leuk om weer terug te zijn. Ik kijk er naar uit om samen met mijn keukenteam het restaurant verder op de kaart te zetten. Er zitten in deze omgeving ook zoveel bedrijven met prachtige regionale producten, ideaal voor heerlijke zomerse gerechten geserveerd op ons terras.’

Hilton Royal Parc Soestduinen

Frederieke Boomsma, general manager van Hilton Royal Parc Soestduinen zegt hierover: ‘We zijn verheugd om Joey weer te mogen verwelkomen in ons team. Hij brengt expertise, ervaring en verfrissende energie met zich mee. Onze vaste gasten zijn blij hem terug te zien en zelf kijken we er naar uit opnieuw met Joey samen te werken. Joey zijn pure kookstijl past perfect bij Restaurant Royal Parc.’

Over Hilton Royal Parc Soestduinen

Hilton Royal Parc Soestduinen ligt in de bossen, met uitzicht op een negen-hole golfbaan met putting green en driving range, en op slechts 10 tot 20 minuten rijden van Amersfoort en Utrecht. Alle kamers beschikken over kamerhoge ramen en een eigen balkon. Het hotel heeft een Health Club met een binnenzwembad, fitnessfaciliteiten, Turks stoombad, Finse sauna en zonnebank.

Reageer op dit artikel