nieuws

Golden Tulip Hotel Central opent vernieuwde brasserie: Cé

Hotel 2177

Golden Tulip Hotel Central, gelegen in het historische centrum van ‘s-Hertogenbosch, heeft de afgelopen maand de brasserie, bar én keuken flink onder handen genomen.

Golden Tulip Hotel Central opent vernieuwde brasserie: Cé

In samenwerking met interieurarchitect Feran Thomassen is een ontwerp gemaakt. Uitgangspunt was vasthouden aan wat goed is maar wel aanpassen aan de hoogste eisen van de huidige tijd.  Zo ontstond Cé: ‘een eigentijdse brasserie als Bossche huiskamer, hét ontmoetingspunt van ’s-Hertogenbosch. Ingetogen chique waar iedereen zich meteen thuis voel’, aldus Karin Rademaker, directrice Golden Tulip Hotel Central.

De rijke geschiedenis van Golden Tulip Hotel Central gaat terug tot 1409. Dirck de Roover liet op een mooie centrale plek zijn kapitale huis bouwen. De zoete inval voor zo’n beetje heel ’s-Hertogenbosch. Samen het leven vieren, goed eten en drinken, kortom Brabant op z’n best. Een bourgondische traditie die vandaag de dag nog steeds terug te vinden is in het hotel met Brasserie Cé als centrale middelpunt.
‘Cé ademt sfeer, gezelligheid en een touch van grandeur.’ Cé is zeven dagen per week geopend voor lunch, diner tot koffie met een Bossche bol.

 

Over Louvre Hotels Group & Golden Tulip

Met meer dan 1.200 hotels in 52 landen is Louvre Hotels Group één van de grootste internationale hotelketens. Sinds een jaar is de keten eigendom van Jin Jiang International Hotels. Golden Tulip is een onderdeel van Louvre Hotels Group, heeft meer dan 50 jaar ervaring in de hospitality industrie en heeft meer dan 200 hotels in het midden-, hoog-, en luxe segment. De merken Tulip Inn, Golden Tulip en Royal Tulip, bieden in Europa, het Midden Oosten, Afrika, Azië, het Pacifisch gebied en Amerika een internationale standaard aan service en faciliteiten met een persoonlijke touch. Louvre Hotels Group voert naast Golden Tulip de merken Première Classe, Campanile, Kyriad en Kyriad Prestige. Louvre Hotels Group is in de Benelux vertegenwoordigd met de merken Golden Tulip en Tulip Inn (35 hotels), Campanile (20 hotels) en Première Classe (2 hotels).

Meer over Louvre Hotels Group

Reageer op dit artikel