nieuws

Ibis breidt verder uit met nieuwe hotels

Hotel 2550

Hotelketen Ibis blijft groeien en opent opnieuw enkele nieuwe hotels in Nederland: Ibis budget Rotterdam The Hague Airport krijgt 120 kamers en Ibis Styles Haarlem City Hotel 110 kamers

Ibis breidt verder uit met nieuwe hotels

Ibis, onderdeel van hotelketen AccorHotels, vergroot daarmee het totale aantal hotels van 18 naar 20 in Nederland. De nieuwste hotels in Rotterdam en Haarlem openen naar verwachting hun deuren in de loop van 2017.

Ibis budget Rotterdam The Hague Airport

Het nieuwe Rotterdamse hotel is het tweede hotel Nederland dat volgens het nieuwe kamerconcept ‘Nest’ zal worden ingericht . Ibis budget Amsterdam City South kreeg eind 2016 al de wereldwijde primeur. Alle kamers werden in het nieuwe ‘ibis budget jasje’ gestoken. De nieuwe kamers geven gasten de mogelijkheid een comfortabel ‘cocoon effect’ te ervaren voor een aantrekkelijke prijs.

De bouw van het hotel in Rotterdam is nog in volle gang waarbij onlangs is het hoogste punt bereikt. Het ibis budget Rotterdam The Hague Airport hotel wordt gebouwd op het terrein van Rotterdam The Hague Airport en ligt dan ook op loopafstand van de aankomst- en vertrekhal van de luchthaven. Het hotel is daarmee een ideale overnachtingsplek voor vakantiegangers die net zijn aangekomen in Nederland of op het punt staan te vertrekken. Daarnaast speelt het ibis budget hotel perfect in op de behoefte van de zakelijke reiziger, die veelal werkzaam is in en rondom het havengebied van Rotterdam.

Eerste paal voor ibis Styles Haarlem City Hotel

Aan de Kleverlaan in Haarlem is tevens de eerste paal geslagen van ibis Styles Haarlem City Hotel. Gelegen aan de ‘sport boulevard’ van Haarlem, staat het design van dit hotel in het teken van sport en beweging. Winkelstad Haarlem is hiermee een bijzonder hotel rijker. De Styles hotels zijn vriendelijk geprijsd, beschikken over kleurvolle designs en bruisen van de energie. Ze zijn bovendien gekenmerkt door een eigen stijl en all-inclusive prijzen. De ontwikkeling van het Haarlemse hotel is tot stand gekomen op basis van een franchisecontract met opdrachtgever de Raad Bouw B.V., die tevens eigenaar is van het Radison Blu Palace Hotel in Noordwijk aan Zee.

Denys Sappey (COO HotelServices AccorHotels Benelux) is verheugd met de uitbreiding: ‘De ibis familie spreidt haar vleugels uit in belangrijke steden zoals Amsterdam, Haarlem en Rotterdam. De hotels zijn een mooie toevoeging op het bestaande portfolio en versterken de positie van de ibis familie in Nederland. Daarnaast sluit de uitbreiding aan op de toenemende populariteit van Nederland als vakantieland en de groei van Nederland als handelspartner.’

Reageer op dit artikel