nieuws

Louvre Hotels Group opent Golden Tulip in Barcelona en Istanbul

Hotel 1871

Golden Tulip opende onlangs twee nieuwe hotels. Zo werd het allereerste Golden Tulip hotel in Turkije geopend. Golden Tulip Istanbul Bayrampasa is gelegen in het historische centrum van Istanbul. Ook in Barcelona werd een primeur behaald waar het eerste Golden Tulip hotel van Spanje haar deuren openden.

Louvre Hotels Group opent Golden Tulip in Barcelona en Istanbul

Het viersterrenhotel Golden Tulip Barcelona is gelegen in 22@, het business district van de stad. De twee hotels sluiten aan bij het uitrollen van de nieuwe merkstrategie van de keten.

Bayrampasa Istanbul

Golden Tulip

Golden Tulip Bayrampasa-Istanbul Room

 

Aan de westkant van de bekende zeestraat Bosphorus ligt het nieuwe Golden Tulip Istanbul Bayrampasa. Het hotel is gunstig gelegen voor zowel de zakelijke gast als toerist.  Verschillende historische bezienswaardigheden als de blauwe moskee en Topkapi Palacen liggen op 20 minuten rijden.
Ataturk International Airport ligt op 15 km afstand van het hotel. Het moderne en stijlvolle hotel telt 169 hotelkamers en beschikt o.a. over een restaurant, multifunctionele zalen (900m2 in totaal), een parkeergarage, een moderne spa en een overdekt zwembad.

 

Golden Tulip Barcelona

Het nieuwgebouwde hotel in Barcelona bevindt zich in het business district genaamd 22@. De wijk Vila Olímpica ligt op steenworp afstand en de Sagrada Familia is op loopafstand. Het vier sterrenhotel is telt 158 geluidsdichte hotelkamers. Op het dak van het hotel bevindt zich een zwembad met een moderne lounge.

Momenteel voert Golden Tulip wereldwijd een nieuwe merkstrategie in. Met de nieuwe slogan Playtime.Anytime wil Louvre Hotels Group het label internationaal herpositioneren en inspelen op de veranderende wensen en eisen van hotelgasten. Die zoeken steeds meer naar het opdoen van nieuwe en unieke ervaringen en zijn bovendien meer gedigitaliseerd. Daar speelt de keten op in.

Louvre Hotels Group & Golden Tulip

Met meer dan 1.200 hotels in 52 landen is Louvre Hotels Group  één van de grootste internationale hotelketens. Sinds een jaar is de keten eigendom van Jin Jiang International Hotels. Golden Tulip  is  een  onderdeel  van  Louvre  Hotels  Group,  heeft  meer  dan  50  jaar ervaring  in  de hospitality industrie en heeft meer dan 200 hotels in het midden-, hoog-,  en luxe segment.

Foto's

Reageer op dit artikel