nieuws

Van der Valk Hotels lakken door voor Tijn

Hotel 2227

Van der Valk Hotels organiseren op zaterdag 2 en zondag 3 september de ‘actie Hotels Van der Valk lakken door voor Tijn.’

Van der Valk Hotels lakken door voor Tijn

Bij verschillende Van der Valk hotels kunnen mensen op 2 en 3 september hun nagels laten lakken tussen 12:00 uur en 19:00 uur voor het goede doel. Dit is in het kader van de actie Lak door Tijn, wat onderdeel is van stichting Semmy. Met de actie Lak door Tijn is meer dan 1,2 miljoen opgehaald. Stichting Semmy blijft zich inzetten voor Tijns lotgenoten. Hier dragen de Van der Valk hotels graag een steentje aan bij. De deelnemende Van der Valk hotels zijn: Hotel Tiel, Hotel Goes, Hotel Haarlem, Hotel Hoorn, Hotel Nuland, Hotel Vianen, Hotel s’ Hertogenbosch-Vught, Hotel Volendam en Hotel Leusden-Amersfoort.

Onderzoek

Elfi van der Valk : ‘Als je een doel hebt en focus dan kom je heel ver. Er is nog veel geld nodig voor onderzoek naar hersenstamkanker. Iedere bijdrage brengt het doel dichterbij: het verlengen van de levensverwachting en uiteindelijk het vergroten van de overlevingskansen van kinderen die getroffen zijn door hersenstamkanker.’

Nagellak

Het uitgangspunt is dat er zoveel mogelijk potjes nagellak ter waarde 10 euro worden aangeschaft en dat er eventueel extra donaties worden gegeven aan de vrijwilligers die lakken. Iedere bijdrage brengt het doel van stichting Semmy dichterbij: het verlengen van de levensverwachting en uiteindelijk het vergroten van de overlevingskansen van kinderen die getroffen zijn door hersencelstamkanker.
Om samen zo veel mogelijk geld op te halen voor stichting Semmy, zijn de hotels nog op zoek naar extra vrijwilligers.

Tijn stierf in juli 2017 aan een zelfzame vorm van hersenstamkanker. Ondanks zijn terminale ziekte wilde hij tot het einde graag anderen helpen. Hij lakte tijdens de 3FM-actie nagels om geld op te halen voor het Rode Kruis. Aan het einde stond de teller achter zijn actie op 2,6 miljoen euro.

Reageer op dit artikel