nieuws

Finalisten de Beste Vergaderlocatie van het Jaar 2017

Hotel 3191

Tien horecabedrijven, waarvan acht in Nederland, zijn genomineerd voor de titel Beste Vergaderlocatie van het jaar 2017. Onder hen Van der Valk Nijmegen-Lent, Chateau St Gerlach en Golden Tulip Central in Den Bosch.

Finalisten de Beste Vergaderlocatie van het Jaar 2017

De titel Beste Vergaderlocatie van het Jaar is onderdeel van de Meetings Awards. Tot einde van dit jaar kunnen gasten stemmen op hun favoriete locatie. De winnaar wordt tijdens het Meetings Business Event 2018 op 22 januari 2018 bij de Heerlijkheid Mariënwaerdt bekendgemaakt.

Tien kanshebbers Beste Vergaderlocatie van het Jaar 2017

Chateau St. Gerlach, Valkenburg

Beste Vergaderlocatie

Van der Valk Nijmegen-Lent

Golden Tulip Central, Den Bosch
Hotel Pullman Eindhoven Cocagne, Eindhoven
Hotel Restaurant Oud London,, Zeist
Hotel Restaurant Princenhof, Earnewâld
Landgoes ISVW, Leusden
Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent, Lent
Wereldmuseum, Rotterdam
Hostellerie Aulnenhof, Landen (België)
Kartuizercenter, Brussel (België)

Net als eerdere jaren tellen de stemmen die uitgebracht worden tussen 1 september en 31 oktober voor de regionale prijzen, en alle stemmen die in september t/m december uitgebracht worden voor de nationale ranking. De prijzen worden bekendgemaakt en uitgereikt tijdens het MEETINGS Business Event 2018, onder leiding van Hans Kazàn. Er worden awards uitgereikt in zeven categorieen, te weten: Beste congreslocatie, Beste congrestheater, Beste evenementenlocatie, Beste teamattractie, Beste meetingsupplier, Beste Trainingslocatie en de Beste vergaderlocatie.

Winnaars 2016

De award voor Beste Vergaderlocatie ging vorig jaar – 2016 – naar Landgoed & Golfbaan Tespelduyn, zilver was er voor Hotel Restaurant Oud London Zeist. Ook dit jaar behoort Oud London tot de kanshebbers. Brons ging in 2016 naar het Van der Valk Hotel Groningen-Zuidbroek A7. Vierde werd het Wereldmuseum in Rotterdam en vijfde het Congres- en vergadercentrum Hanze Plaza.

De winnaars van 2016 in alle categorieën

Beste Congreslocatie: ReeHorst
Beste Congrestheater: Theater Amsterdam
Beste Evenementenlocatie: Diergaarde Blijdorp
Beste Teamattractie: Birds@Work
Beste Meetingssupplier: ELDEE Expo Experts
Beste Trainingslocatie: La Vie Utrecht
Beste Vergaderlocatie: Landgoed & Golfbaan Tespelduyn

De Meetings Awards worden georganiseerd door het vaktijdschrift Meetings.

Reageer op dit artikel