nieuws

‘Stilte-certificaat’ voor Htel Serviced Apartments Amsterdam

Hotel 2919

Htel Serviced Apartments Amsterdam is bekroond met het Quietroom Certificaat. Deze erkenning betekent dat de appartementen geluidsdicht zijn. Een goede nachtrust en een rustige leef- en werkomgeving is bij Htel Serviced Apartments nu gegarandeerd.

‘Stilte-certificaat’ voor Htel Serviced Apartments Amsterdam

‘Wij zijn trots op de toekenning van het certificaat. Het is een erkenning voor alle inspanning die wij doen om onze gasten een echt thuis gevoel te kunnen bieden tijdens hun verblijf’ vertelt Luigi Prins, CEO Htel Serviced Apartments in Amsterdam. Het certificaat is een initiatief van de Knowlegde Center Sound Insulation (KGI).

Naast Amsterdam ook Amstelveen gecertificeerd

Het Quietroom certificaat is afgegeven door de onafhankelijke stichting Quietroom. Het QR-label is het eerste en enige objectieve certificaat voor stille hotelkamers in de wereld. De appartementen van Htel in Amstelveen zijn nu ook geïnspecteerd door KGI en ze hebben geconcludeerd dat aan alle eisen is voldaan. De appartementen zijn zeer goed geïsoleerd om geluidsoverlast te voorkomen, zodat de gasten niet door hun buren worden gestoord.

Reageer op dit artikel