nieuws

Doe mee met de verkiezing ‘Best Finance Team of the Year’

Hotel 1306

Een goed financieel beleid is één van de belangrijkste fundamenten van een bedrijf.  Het financiële team – en niet de cijfers – zorgen voor een verdere professionalisering van financieel management. Prestaties die wij voor het eerst in Nederland gaan belonen met de awards voor Best Finance Team of the Year. De award is de ultieme erkenning en bekroning voor de inspanningen van een finance team bij een organisatie. Daarbij zijn er twee awards: één voor grote ondernemingen en één voor kleine en middelgrote ondernemingen.

Doe mee met de verkiezing ‘Best Finance Team of the Year’

Finance teams die zich inschrijven, doen dat op basis van concrete prestaties en realisaties. Zij werken deze uit en lichten deze toe ten overstaan van de jury. Deze jury kent uiteindelijk de awards toe aan een team van financiële medewerkers. Belangrijk uitgangspunt is dat het project alleen kon slagen door de samenwerking en inbreng van alle teamleden. De verkiezing is een initiatief van Cm: en Executive Finance.

Onafhankelijke jury

Best Finance TeamAan de hand van objectieve criteria beoordeelt de onafhankelijke jury de ingezonden cases van financiële afdelingen. De jury bestaat uit Ferry Muller, cfo van Vebego, Karien Bos, managing director Brightstone Group, Mark Kuperus, oprichter van Sandd en interim-cfo, Frank Verbeeten, professor aan de Vrije Universiteit, en Erik Kolthof, senior adviseur bij de accountants in business van de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants. André de Waal, directeur StatMind Management Research & Development en academic director van het HPO Center, is adviseur van de jury.

Teams die zich inschrijven voor de verkiezing, mogen hun finance case presenteren ten overstaan van de voltallige jury. Tot 4 januari 2018 kunnen teams zich inschrijven, waarna zij hun dossier over hun prestaties uiterlijk 18 januari inleveren. De presentaties voor de jury vinden vervolgens begin februari plaats. Op 8 maart is de feestelijke uitreiking van de awards. Dan weten we wie de titel Best Finance Team of the Year 2018 met trots mag dragen. Eén award voor grote ondernemingen en één award voor kleine en middelgrote ondernemingen.

Reageer op dit artikel