Fletcher neemt Inntel Hotels Resort Zutphen over

Fletcher neemt Inntel Hotels Resort Zutphen over

Fletcher neemt per 1 februari 2018 vastgoed en exploitatie van Inntel Hotels Resort Zutphen over, dat verder zal gaan onder de naam Fletcher Resort-Hotel Zutphen. Het is het 82e hotel voor Fletcher.

Fletcher voegt met de overname van vastgoed en exploitatie van Inntel Hotels Resort Zutphen het 82e hotel toe aan de portfolio.

Per 1 februari gaat het Zutphense hotel verder als Fletcher Resort-Hotel Zutphen. Het hotel beschikt over 67 kamers, 12 multifunctionele feest- en vergaderzalen, een sfeervol BBQ-Restaurant, een gezellige bar en een royaal terras met uitzicht op de vijver.

Verder beschikt het hotel over een zwembad met sauna en solarium, een tennishal met 4 banen, 6 gravel buiten tennisbanen en een all-weather buiten tennisbaan. Daarnaast beschikt het hotel over 10 bowlingbanen, 4 squashbanen en een uitgebreide fitness.

'Wij zijn zeer verheugd dat we dit hotel mogen verwelkomen. Het hotel is uitermate geschikt voor professionele tennis- en voetbalclubs. Vooral in deze markt is het hotel sterk. Juist omdat het hotel zich op een unieke locatie bevindt en beschikt over diverse faciliteiten zal het hotel een enorme verrijking zijn voor onze groep', aldus Rob Hermans, CEO van Fletcher Hotels.

Fletcher Hotels neemt alle personeelsleden van het hotel over, inclusief al hun rechten en plichten. De overname heeft voor het aanwezige personeel derhalve geen nadelige gevolgen. Inmiddels is het gehele personeel ingelicht en is er zeer positief gereageerd.

Fletcher Hotels staat met een omzet van 145 miljoen euro op plek 12 in de Misset Horeca Top 100 Grootste Bedrijven en Merken.