Apollo Hotels schuift met general managers

Apollo Hotels schuift met general managers

Apollo Hotels stelt voor vijf van haar hotels een nieuwe general manager aan. Drie daarvan waren al gm in een ander Apollo hotel, twee groeien door vanuit de interne opleiding.

De doorschuivende general managers zijn overigens ook allemaal doorgestroomd vanuit de eigen Apollo Masterclass.

Crowne Plaza Den Haag

Na 7 jaar neemt Boudewijn Martens, gm van Crowne Plaza Den Haag, afscheid van Apollo Hotels om zijn carrière in het buitenland voort te zetten. Patrick Aarsman ruilt het landelijk gelegen Apollo Hotel Veluwe De Beyaerd voor de politieke hoofdstad van Nederland. Aarsman werkt sinds 2006 bij de keten en heeft de laatste jaren Apollo Hotel Utrecht City Centre en Apollo Hotel Veluwe De Beyaerd gemanaged.

Apollo Hotel Breda City Centre

Marre Soffers is de nieuwe gm van Apollo Hotel Veluwe De Beyaerd. Zij komt van Apollo Hotel Breda City Centre, waar haar positie wordt overgenomen door Priscilla Seoram-Jackson. Zij startte haar carrière bij Apollo Hotels in 2007.

Seoram-Jackson was 3,5 jaar gm van Apollo Hotel Lelystad. Robbert Swart groeit vanuit de Apollo Masterclass door tot gm van dat hotel. Swart startte hij 9 jaar geleden zijn Apollo carrière in dit hotel. De Apollo Masterclass en zijn ervaring als Front Office Manager bij Ramada Apollo Amsterdam Centre hebben hem klaargestoomd voor deze nieuwe positie.

Apollo Hotel Groningen

Eerder groeide masterclasser Robin Schoenmakers ook al door. Nu Herman van der Poel aan het roer van Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam staat, neemt Robin Schoenmakers de leiding over in Groningen.

Apollo lanceerde eind vorig jaar een nieuwe huisstijl en startte samenwerkingen met The Harbour Group en De Bierfabriek, allemaal als onderdeel van de nieuwe strategie. Apollo Hotels staat met een omzet van 79,4 miljoen euro op plek 22 in de Misset Horeca Top 100 Grootste Bedrijven en Merken.