nieuws

Pulitzer Amsterdam treedt toe tot Legend Collection

Hotel 2502

Pulitzer Amsterdam heeft onlangs haar status binnen Preferred Hotels & Resorts verhoogd naar de Legend Collection, de nieuwste collectie beschikbaar in ’s werelds grootste onafhankelijk hotelmerk.

Pulitzer Amsterdam treedt toe tot Legend Collection

Pulitzer Amsterdam is hiermee het eerste Legend hotel in de Benelux.  De Legend Collection van Preferred Hotels & Resorts vertegenwoordigt meer dan 650 onderscheidende hotels, resorts en residenties in 85 landen. Wereldwijd geraffineerd en cultureel verfijnd, dat zijn de kenmerken van de hotels onderdeel van de Legend Collection.

Meest bijzondere hotels

Pulitzer Amsterdam‘Alleen de meest bijzondere hotels in de portfolio van Preferred Hotels & Resorts worden toegelaten tot de Legend categorie, daarom spreek ik namens het hele team van Pulitzer Amsterdam dat wij vereerd en zeer trots zijn,’ vertelt Alexander van Gastel, General Manager van Pulitzer Amsterdam. ‘We streven ernaar om onze gasten een typisch Nederlandse ervaring te bieden met ons award-onderscheidende hoteldesign en continu de verwachtingen op het gebied van service, comfort en gastvrijheid te overtreffen.’

Verbouwing en restyling Pulizer Amsterdam

Het gerenoveerde Pulitzer Amsterdam is een luxe hotel gesitueerd in 25 samengevoegde 17e en 18e eeuwse grachtenpanden.  Het vijfsterrenhotel heropende in augustus 2016 opnieuw haar deuren na een 1,5 jaar durende verbouwing en restyling en sloot zich destijds aan bij de LVX categorie van Preferred Hotels & Resorts. Het hotel biedt nu 225 gastenkamers, een binnentuin en vergader- en evenementenruimten. Daarnaast maken restaurant Jansz. en Pulitzer’s Bar onderdeel uit van het hotel.

Foto's

Reageer op dit artikel