nieuws

Eerste Gr8 Hotel van kleinkinderen Van der Valk opent in Oosterhout

Hotel 4573

Het voormalig Tulip Inn Hotel aan de Beneluxweg in Oosterhout gaat vanaf mei 2018 verder als Gr8 Hotel Oosterhout. Het is het eerste hotel uit de nieuwe Nederlandse keten Gr8 Hotels, die is opgericht door drie kleinkinderen van Gerrit van der Valk.

Eerste Gr8 Hotel van kleinkinderen Van der Valk opent in Oosterhout
Het eerste Gr8 Hotel opent in mei de deuren in Oosterhout. Foto: Website Gr8 Hotels

Het Gr8 Hotel in Oosterhout is de eerste vestiging van de nieuwe hotelketen. Daarna worden nog zes hotels geopend in Sevenum, Amsterdam, Leiderdorp, Meerkerk, Bodegraven en Holten. De nieuwe keten biedt naar eigen zeggen comfortabele 3-sterren faciliteiten en ruime, warm ingerichte kamers voor een geweldige prijs.

De hotels zijn goed bereikbaar dankzij de ligging langs de snelweg. De doelgroep bestaat dan ook uit gasten die zakelijk reizen, onderweg zijn of een weekendje willen ontspannen. Een overnachting in het hotel gaat zo’n 60 tot 70 euro per nacht kosten. Nieuw is dat het in- en uitchecken volledig wordt geautomatiseerd en dat een QR-code op de telefoon dienst kan doen als sleutel.

Leestip: Binnenkijken bij Van der Valk Leeuwarden en Thom van der Heide

Kleinkinderen Van der Valk

In januari maakten de drie kleinkinderen van de overleden Gerrit van der Valk bekend een eigen hotelketen te starten. ‘We richten ons op driesterrenhotels. We staan volledig los van het Van der Valk concern. We willen er niet mee concurreren’, lieten de ondernemers destijds weten.

Lees ook: Nieuwe duurzame hotels in aanbouw

AC restaurants

De hotels komen voort uit de koop van de AC restaurants. De snelwegrestaurants die vallen onder de AC-formule worden omgebouwd tot La Place. Investeerder GR8 Investments, een investeringsvehikel van drie kleinkinderen van Gerrit van der Valk, heeft de achttien AC Restaurants verkocht aan La Place.

Meer succes met wifi in uw hotel! Wat zijn de kansen?

Reageer op dit artikel