Renovatie Courtyard by Marriott Amsterdam Airport voltooid

Renovatie Courtyard by Marriott Amsterdam Airport voltooid

De verbouwing van het Courtyard by Marriott Amsterdam Airport is voltooid. Het hotel, onderdeel van Claus Park Collection in Hoofddorp, is met 6000 m2 uitgebreid. In totaal zijn 112 kamers toegevoegd, waaronder vier extended stay studio's. Ook werd het congrescentrum grondig vernieuwd.

Martijn Beekhuis, generalmanager Courtyard by Marriott Amsterdam Airport: 'Wij hebben gekozen voor een eigentijds, stoer, Europees interieur en nadrukkelijke energiezuinige installaties. De nieuwe kamers zijn bijvoorbeeld volledig gasloos. Ook is gelet op slimme en energiebesparende oplossingen zoals oriëntatieverlichting over de vloer, Smart TV's en mobile keys. Daarnaast is de entree van het hotel vernieuwd en in de tuin aan de achterzijde een hele gave jeu-de-boulesbaan aangelegd.’

Internationale events

Beekhuis: De 260 kamers en in totaal 15 meeting rooms binnen Claus Park Collection verschaffen ons de ruimte voor (meerdaagse) congressen en events, nationaal maar zeker ook internationaal. Het is nu een ‘resort’ waarin alle facetten aanwezig zijn voor een geslaagd zakelijk event. Vanaf het moment dat we open zijn zitten we vol, vooral het auditorium met capaciteit tot 330 gasten is erg in trek. Daarnaast krijgen we direct hele goede reacties, zoals van een van onze belangrijke accounts Signify. Daar zijn we heel trots op.’

Jelrick Claus, commercieel manager van Claus Park Collection over de vernieuwing van het hotel: Met deze uitbreiding kunnen onze zakelijke gasten meerdere dagen achtereen gebruikmaken van alle faciliteiten in Claus, Courtyard en Papa’s Beach House. De overdekte passage tussen Claus en het hotel zorgt ervoor dat we nagenoeg één zijn en dat de synergie tussen ons nog duidelijker zichtbaar is voor onze gasten.

Ultramodern comfort

Courtyard by Marriott Amsterdam Airport biedt nu onder andere ook Comfort King Rooms: ruime kamers van 27m2 met alle een Smart TV met Guest Room Entertainment, Chromecast en mobile key-toegang voor Marriott Bonvoy-members. Ook zijn er vier gloednieuwe studio’s: extendedstay kamers met een apart slaap- en woongedeelte die voor een langere periode (minimaal 3 nachten) geboekt kunnen worden en die al het comfort bieden voor een lang en prettig verblijf.

Via de overdekte passage kunnen gasten zich gemakkelijker vanuit het hotel naar één van de ruimten van Claus verplaatsen; voor een meeting, event en/of een goed diner of gezellige borrel in één van de horecagelegenheden. Bij het terrein van het hotel zijn tevens 100 nieuwe parkeerplaatsen aangelegd.

Claus Park Collection staat met een omzet van 14 miljoen euro op plek 90 in de Misset Horeca Top 100 Grootste Bedrijven 2019.