video

Beekhuis over Yotel

Hotel

Beer Battered Onion Rings is een nieuw snack van McCain; grote, knapperige hele uienringen met een kruidig omhulsel van bierdeeg. In tegenstelling tot de meeste andere uienringen die uit gesnipperde stukjes ui bestaan zijn dit hele uienringen. De biersmaak maakt de snack helemaal af. De uienringen zijn op verschillende manieren te presenteren. Middels bijgeleverde bekers […]

Beer Battered Onion Rings is een nieuw snack van McCain; grote, knapperige hele uienringen met een kruidig omhulsel van bierdeeg. In tegenstelling tot de meeste andere uienringen die uit gesnipperde stukjes ui bestaan zijn dit hele uienringen. De biersmaak maakt de snack helemaal af. De uienringen zijn op verschillende manieren te presenteren. Middels bijgeleverde bekers als snack tussendoor, als onderdeel van het bittergarnituur, of op een broodje ‘hamburger de luxe’ met sla, tomaat en uienringen.

De uienringen zijn in de frituur en oven te bereiden. Om de uienringen onder de aandacht te brengen zijn er filmposters en tafelkaartjes verkrijgbaar met het thema ‘In de ban van de uienring’.

Informatie: McCain, Hoofddorp, tel. (020) 655 17 46.

Video

Reageer op dit artikel