gisteren
Voormalige Zeevaartschool in Vlissingen wordt omgetoverd tot een hotel

Voormalige Zeevaartschool in Vlissingen wordt omgetoverd tot een hotel

In de voormalige Hogere Zeevaartschool op de Boulevard in Vlissingen verrijst een nieuw ****-hotel: Hotel Zeevaartschool. Het Rijksmonument biedt...

Numa Group breidt Nederlandse portfolio uit met 51 hotel-units in Den Haag

Numa Group breidt Nederlandse portfolio uit met 51 hotel-units in Den Haag

De Numa Group breidt zijn hotel portfolio verder uit met een nieuwe accommodatie in het centrum van Den Haag.

Eigenaar Lereau Hulsink en zijn team van Hertme's Ambacht in Hertme stralen van trots en geluk. Het Twentse horecabedrijf wint de Publieksprijs 2023

De stembus voor de Terras Top 100 Publieksprijs is geopend

Er doen dit jaar een recordaantal bedrijven mee aan de Terras Top 100. Bijna 400. Al die bedrijven kunnen hun gasten vanaf nu oproepen te stemmen op...

Hoe bepaal je het geluidsniveau van een horecabedrijf?

Hoe bepaal je het geluidsniveau van een horecabedrijf?

Horecaondernemers moeten zich houden aan landelijk vastgelegde geluidsnormen. Maar hoe wordt het het geluidsniveau van een horecabedrijf bepaald?...

Foto-credits: marketingbureau Geen Saus/MJFilms

Geert Jan Vaartjes onthult naam nieuwste restaurant

'Een Ode aan de unieke smaken die Fryslân rijk is.' Met een brede glimlach presenteerde chef Geert Jan Vaartjes donderdagmiddag de naam van zijn...

Jonge talenten gekroond als Talent van de Toekomst 2024

Jonge talenten gekroond als Talent van de Toekomst 2024

De witte brigade van de Cas Spijkers Academie Twente is winnaar van Talent van de Toekomst 2024. De tiende editie van deze vakwedstrijd telde in...

Luc Martin, chef en eigenaar van Pig & Rye

Luc Martin is moe, maar voldaan: 'In Pig & Rye deed ik alles wat ik wilde'

Nog niet eerder liepen de zaken zó goed als dit jaar. Maar restaurant Pig & Rye in Tilburg stopt er toch echt mee. Chef en mede-eigenaar Luc Martin...