artikel

Fotoverslag Zilveren Champignon

Restaurant

Chef-kok Marcel de Leeuw heeft met zijn gastheer Joost Verhoeven de Zilveren Champignon 2006 in de wacht gesleept. Tijdens een spannende kookwedstrijd bleek het duo van De Kersentuin het beste op de Horecavakbeurs in Den Bosch. Hieronder een fotoverslag van de champignonstrijd om het culinaire product.

Fotoverslag 1 Fotoverslag 2


De champignon in de belangstelling. Het product heeft het zwaar en kan wel een steuntje in de rug gebruiken. De Zilveren Champignon is een prima initiatief om de champignon weer op de kaart te zetten.


Marcel de Leeuw in volle concentratie. De chef-kok van De Kersentuin in Amsterdam weet nog niet dat hij voor de tweede maal de trofee mee naar huis mag nemen.


Zeven koks gaan de strijd met elkaar aan. Beurspubliek vergaapt zich aan de vaardigheden van de deelnemers.


Toeschouwers kijken rustig vanuit een zitzak naar de zwetende koks.


Concentratie, concentratie en nog eens concentratie.


Als ware tv-koks staat het keukenpersoneel in het middenpunt van de belangstelling.


De gastheren/vrouwen vermaken de gasten opperbest.


Voorbereiding is van essentieel belang om de gasten zo goed mogelijk te dienen.


Robert ten Hoope krijgt een glas bruisend vocht ingeschonken.