artikel

Stuur uw kerstmenu in

Restaurant

Kiest u voor Sint Jacobsmosselen of toch voor hazenrug? Wat staat er op uw kerstdis 2006? De redacties van Misset Horeca en Misset Restaurant zijn benieuwd naar wat u en uw collega’s zoal serveren tijdens de komende kerstdagen en wat de trends dit jaar zijn. Stuur uw kerstmenu dan nu in. Op www.missethoreca.nl en in […]

kerstkaart SavarinKiest u voor Sint Jacobsmosselen of toch voor hazenrug? Wat staat er op uw kerstdis 2006? De redacties van Misset Horeca en Misset Restaurant zijn benieuwd naar wat u en uw collega’s zoal serveren tijdens de komende kerstdagen en wat de trends dit jaar zijn. Stuur uw kerstmenu dan nu in. Op www.missethoreca.nl en in ons blad zullen we verslag doen van onze oogst aan kerstmenu’s.

U kunt uw menu mailen naar: redactie.horeca@reedbusiness.nl Voeg het menu als attachment aan uw mailtje toe. Op die wijze kunnen wij het menu gemakkelijk online plaatsen.

Of opsturen per post naar:
Redactie Misset Horeca
Postbus 4
7000 BA Doetinchem

Voorbeeld:
Download hier het kerstmenu van Villa Copera, Spijk
Download hier het kerstmenu van Lepels, Schiedam
Download hier de kerstacties van De IJsselhoeve, Doesburg