artikel

Fotoverslag GaultMillau deel 1

Restaurant

De eerste uitreiking van de nieuwe GaultMillau trok maandagavond veel bekende koks en gastheren/vrouwen. In Breukelen, waar de Nacht van GaultMillau werd gehouden, waren nagenoeg alle hoofdrolspelers van de partij. Aangevuld met andere genodigden, sponsors en pers werd het een feestelijke avond met louter blije gezichten.

Fotoverslag deel 1, Fotoverslag deel 2, Fotoverslag deel 3

Fotoverslag GaultMillau deel 1Breukelen is heel het culinaire middelpunt van Nederland met de Nacht van GaultMillau.Uitgever Jan van Lissum heet de aanwezigen van harte welkom.Het buffet, verzorgd door Martinair Partyservice, is populair bij de vele gasten.Albert Kooy (midden) legt uit dat goede opleiding heel belangrijk is om het ver te schoppen in het vak. Jasper van Almenkerk (links) luistert aandachtig.Sommelier John Vincke is ook van de partij.Martin Kruithof van restaurant De Lindenhof in Giethoorn geniet van een heerlijk glas wijn.Erik van Loo van restaurant Parkheuvel moet terug van negentien naar zeventien punten.Carsten Klint, collega van uitgever Jan van Lissum, poseert met fraaie ‘cocktaildames’.Smaakprofessor Peter Klosse (links) luistert aandachtig. Binnenkort staat hij weer in de schijnwerpers wanneer zijn nieuwe bedrijf de deuren officieel opent.Chef-kok Peter Gast van ‘t Schulten Hues in Zuthpen laat weten graag te willen verhuizen naar een groter pand in het historische centrum van Zutphen.

Fotoverslag 1, fotoverslag 2, fotoverslag 3