artikel

Fotoverslag GaultMillau deel 2

Restaurant



Edwin Kats van restaurant La Rive in het Amstel Hotel pakt de prijs van Hotel van het Jaar.



Ashkan Mossafaian van House of Caviar & Fine Food in Den Haag schenkt een wijnje in.



Wildspecialist Peter Klosse ‘gaat vreemd’ met een heerlijke verse oester. Zijn gezelschap is alweer toe aan een tweede oester.



Robert Kranenborg legt uit dat het tv-programma met Joop Braakhekke, waarin de twee op zoek gaan naar de beste kok, goed loopt.



Marcel van Aelst, directeur van het Okura-hotel in Amsterdam, laat zien dat hij aan het kledingadvies van de organisatie heeft gedacht. De binnenkant van zijn jasje kleurt rood.



De Nacht van GaultMillau staat voor veel gezelligheid en praten over het vak.



Restaurant Bretelli in Weert krijgt over enkele ogenblikken te horen dat het goed is voor vijftien punten in de nieuwe GaultMillau.



Akira Oshima van restaurant Yamazato in het Okura-hotel in Amsterdam geniet van heerlijke producten van het buffet.



Gezelligheid met een bitterbal gevuld met een olijf. Het past in de sfeer van de Nacht van GaultMillau.



Sergio Herman in gesprek met Moshik Roth van ‘t Brouwerskolkje. Het gaat zeer waarschijnlijk over moleculaire gastronomie.

Fotoverslag 1, fotoverslag 2, fotoverslag 3