artikel

Fotoverslag GaultMillau deel 3

RestaurantHenk Savelberg heeft alle reden tot lachen. Zijn restaurant heeft het beste terras van Nederland.

Jacob Jan Boerma (rechts) van restaurant De Leest in Vaassen in gesprek met Sergio Herman.Een ‘toponderonsje’. Thérèse Boer (links) en Erik van Loo luisteren aandachtig.Presentator Paul de Leeuw zorgde met scherpe en grappige opmerkingen voor enige ontspanning in de zaal.Henk Savelberg krijgt te horen dat hij een reisje naar Monaco krijgt aangeboden.Als een ware filmster wordt de speciale gast Paul van Craenenbroeck de zaak binnengebracht.Van Craenenbroeck legt uit dat het even wennen is om van het zonnige Zuid-Frankrijk over te komen naar het grauwe Breukelen.Het echtpaart Boer van De Librije met de award voor Beste Restaurant van het Jaar.Sergio Herman van restaurant Oud Sluis wordt geknuffeld door Jan van Lissum voor zijn titel Beste Chef 2007.Jannis Brevet heeft reden tot lachen. De kok krijgt de titel Chef van het Jaar.Via hangende tv’s worden de gasten geïnformeerd over de puntenverdeling van de restaurants.

Fotoverslag 1, fotoverslag 2, fotoverslag 3