artikel

Stemoproep kookwedstrijden

Restaurant

De horeca is de laatste weken overspoeld met wedstrijden. Zijn er niet teveel wedstrijden? Hoogste tijd voor wedstrijdorganisaties om samen te werken. Organiseer regionale voorrondes en sluit af met één prestigieuze wedstrijd. Maar welke?

Stemoproep kookwedstrijden

De geldprijs is een trekker. Het is mooi om wedstrijdikoon Wynand Vogel te eren met een competitie. De vraag blijft of er niet teveel wedstrijden zijn. De Vogel-bokaal is kort van te voren van twee naar een dag teruggebracht door geringe animo bij koks. Bij steeds meer competities laten deelnemers het afweten. De hoogste tijd voor wedstrijdorganisaties om de handen ineen slaan. Organiseer wat regionale voorrondes en sluit af met één prestigieuze wedstrijd. We zijn benieuwd welke kookcompetitie hier volgens u in aanmerking komt.

Reageer op dit artikel