artikel

Italiaanse wijn favoriet bij SEMS

Restaurant

Wijn moet gewoon lekker zijn en daar moet je geen ‘bloemige-blaadjes-praatjes’ over houden. Dat is het motto van Lucienne Nicolai van SEMS in Leeuwarden. Dit restaurant met wijncafé heeft een wijnkaart met veel Italiaanse wijnen en 20 open wijnen.

Italiaanse wijn favoriet bij SEMS

Nicolai houdt van Italië als vakantieland en daarom heeft ze een voorkeur voor wijnen uit dit Middellandse zee-land.

Gasten kunnen binnenwandelen voor een goed glas van bijvoorbeeld de Italiaanse huiswijn van Ca’Vive. Maar ook kunnen ze zich laten verrassen door een Australische muscaatwijn die zoet ruikt maar in de mond droog smaakt. In totaal staan er zo’n 40 wijnen op de kaart die regelmatig wisselt.

SEMS

Gouverneursplein 36

8911 HH Leeuwarden

www.semsleeuwarden.nl

Download hier een pdf van de wijnkaart van SEMS

Reageer op dit artikel