artikel

Equipe, Zwolle

Restaurant

Brasserie Equipe (‘food, drinks & passion’) opende in het nieuwe stadioncomplex van FC Zwolle. Een multifunctioneel horecaconcept, waarvan de brasserie (foto) het culinaire hart is.

Equipe, Zwolle

Aansluitend aan de open keuken – met chefs table – zit een proeflokaal voor kookclinics en workshops. Verder zijn er een bar en een wijnkabinet voor wijnproeverijen. Equipe verzorgt de publiekscatering in het stadion en verhuurt de skyboxen en de loungeruimtes in het stadion van de Zwolse voetbalclub. Motto van het culinaire team: gasten verleiden, verwennen en verrassen.

‘We verdienen zeker een plek op de horecakaart’, zegt salesmanager Benjamin Kuijpers. ‘2010 is het jaar van de opbouw. Nog voor de zomer gaan we van start met het Equipe Event Centre en eind van het jaar openen we een hotel op het terrein. Onze ambitie is om een structurele plaats te verwerven in de top 500 van de betere horecabedrijven.’

Equipe wordt volledig geëxploiteerd door Eurest, onderdeel van Compass Group Nederland, in samenwerking met onderwijsorganisatie Landstede te Zwolle. Door deze samenwerking kunnen horecastudenten van Landstede er werken en leren combineren.

Stadionplein 21. Tel. (038) 455 97 33 of 97 10. www.equipezwolle.nl. Capaciteit: 250 zitplaatsen; terras 150. Prijsindicatie: hoofdgerechten circa €18,50. Open: ma t/m wo 11.30-14.00 uur; do/vr 11.30-23.00 uur; za 17.00-23.00 uur. Zo gesloten.

Reageer op dit artikel