artikel

60 open wijnen

Restaurant

Een heus boekwerk met wel 400 wijnen. De wijnkaart van wijnbar Taste in Den Haag heeft een ruime keuze voor haar gasten. In een chique entourage kunnen ze genieten van maar liefst 60 open wijnen.

60 open wijnen

Bedrijfsleider en sommelier Jean Luc Etienne heeft persoonlijk een voorkeur voor Italiaanse wijnen. De meestverkochte wijn is, die van het Italiaanse huis Tormaresca. ‘We hebben daar de prijs voor de beste schenkwijn voor wijnbars in Nederland mee gewonnen tijdens de laatste Huiswijncompetie.’ De witte is een chardonnay uit 2007 met een boterig karakter. De rode uit 2007 is van NèPriCa (negro amaro, primitivo en cabernet sauvignon). ‘et is een sappige wijn, vol zon.’

Lees het complete interview met Jean Luc Etienne in Misset Horeca van 3 april.

» Bekijk de wijnkaart van Taste

Reageer op dit artikel