artikel

Bijzondere culinaire toer topkok Boerma in Tokio

Restaurant

Jacob Jan Boerma is een vakidioot. De tweesterrenkok van De Leest bezoekt samen met gastvrouw Kim Veldman met grote regelmaat Europese topzaken. Afgelopen zomer ging hij zelfs naar Tokio. Net bekomen van de jetlag vertelt Boerma zijn verhaal voor de camera’s van MissetHoreca.nl.

Bijzondere culinaire toer topkok Boerma in Tokio

Afgelopen zomer bezocht hij wel heel bijzondere zaken. In amper twee weken tijd aten Boerma en Veldman in veertien topzaken in de Japanse miljoenenstad Tokio. De culinaire tour bezorgde de twee een onvergetelijke ervaring en een koffer vol inspiratie.

Zo aten ze de levensgevaarlijke kogelvis. Een vis vol gif die bij een slechte bereiding dodelijk kan zijn. Daarnaast schoven ze aan om vele verschillende zeewier te proeven en dronken ze tientallen azijnproducten.

Net bekomen van een jetlag vertelt Boerma hun verhaal. Ook geeft hij speciaal voor de bezoekers van MissetHoreca.nl nog een favoriete top-7, voor diegenen die zelf bijzondere culinaire ervaringen willen opdoen in de Japanse hoofdstad.

Maar eerst nog een paar tips:

De restaurant top-7 van Jacob Jan Boerma:

Reageer op dit artikel