artikel

Burgemeester doet bijzondere sterrenlunch in Bloemendaal

Restaurant

Sinds de lancering van de Michelingids voor 2012 is de gemeente Bloemendaal in het bezit van liefst drie tweesterrenrestaurants. Op uitnodiging van Misset Horeca nam burgemeester Nederveen deel aan een bijzondere sterrenlunch. Hij nuttigde het voorgerecht bij De Bokkedoorns, het hoofdgerecht bij ’t Brouwerskolkje en het dessert bij Chapeau! Een videoverslag.

Burgemeester doet bijzondere sterrenlunch in Bloemendaal

In Misset Horeca nummer 31, verschijningsdatum vrijdag 30 december, vertellen de restaurateurs van de drie tweesterrenzaken over de kansen en bedreigingen van de hoge concentratie van sterren in hun gemeente. Ook geven zij antwoord op de vraag of een lunch zoals gedaan door de burgemeester, een arrangement zou kunnen zijn.

Reageer op dit artikel