artikel

Cas Spijkers: The Movie

Restaurant

Cas Spijkers als filmster. Het klinkt misschien onwerkelijk, maar is echt zo. De Kok van de Eeuw schitterde onlangs op de beeldbuis in zijn eigen film En Cas. De redactie van MissetHoreca.nl vond voor u de film op internet en biedt u een link om ‘acteur Cas’ te bekijken.
Bekijk nu de film…

Cas Spijkers: The Movie

Cas Spijkers schitterde onlangs een maand lang met zijn projectrestaurant Chez Cas. Kort daarna was de Kok van de Eeuw te zien in de docuvideo En Cas op RTV Oost. In de 35 minuten durende film bezoekt Spijkers samen met de huidige vaderlandse kooktoppers de Champagne-streek rond Reims.

Rode draad in de film is het onvoorwaardelijke respect wat heerst voor kookgrootheid Spijkers, afgewisseld met boeiende vakvisie van toppers als Jonnie Boer, Edwin Kats en Nico Boreas. De redactie van MissetHoreca.nl vond de film op internet. Bekijk nu de culinaire rendez-vous tussen Nederlandse topkoks van toen en nu. Of bestel via de Misset Horeca Boekenshop de dvd in combinatie met een fraai boek over het culinaire klimaat in Nederland.

* Bekijk video

* Bestel boek en dvd

Reageer op dit artikel