artikel

De Dorpskamer, Ermelo

Restaurant

De DorpsKamer is weer open. Het restaurant heeft extra ruimte en een nieuwe keuken gekregen.

De Dorpskamer, Ermelo

De bar is uitgebreid met een gezellige open haard. Niet veranderd is de sfeer. Die is onverminderd huiselijk en gezellig gebleven. ‘Uitgaan waar je je thuis voelt’, is dan ook de lijfspreuk, aldus de eigenaren Robert Jonker en Jan Dooijewaard. ‘Veel houtwerk, glas-in-lood en karakteristieke verlichting dragen bij aan de huiselijke sfeer die de gasten bij ons gewend zijn.’

De DorpsKamer is eigenlijk een verzameling oud-Veluwse huiskamers met elk eigen meubilair, wandbekleding en stijl. Tijdens de verbouwing is nieuwe kamer gecreëerd die ook geschikt is voor gezelschappen. Deze ruimte heeft een eigen bar en verschillende opstellingsmogelijkheden. Omdat de nieuwe kamer afsluitbaar is van het restaurant, is hij ideaal voor een buffet, diner, high tea, vergadering, receptie en/of andere bijzondere gelegenheden.

Stationsstraat 5. Tel. (0341) 55 61 55. www.dedorpskamer.nl. Capaciteit: restaurant 180 zitplaatsen; Molenkamer 80; terras 180. Prijsindicatie: driegangen keuzemenu vanaf €27,50. Dagelijks geopend vanaf 10.00 uur. Zo gesloten.

Reageer op dit artikel