artikel

Goodfellas, Emmen

Restaurant

Steakhouse Goodfella’s, gelegen in een verbouwde boerderij aan de rand van Emmen, is vernoemd naar de film Goodfella’s die in de jaren negentig van de vorige eeuw draaide. Als je binnenkomt waan je je in het Amerika van de jaren zestig en zeventig, maar in een modern jasje. De menukaart vermeldt steaks in verschillende soorten en maten, spareribs, vis- en vegetarische gerechten.

Goodfellas, Emmen

Vele gerechten zijn vernoemd naar de personen uit de film Goodfella’s. Als hoofdgerecht kan de gast bijvoorbeeld een Johnny Two Times kiezen: een steak met honingmosterd, saus, reepjes ham, bosui en prei. Gastheer is Maurice Jansen, z’n vrouw Nathalie is de chef-kok.

In 1998 begonnen ze in Emmen kiprestaurant De Tockelaer, en verkochten dit na acht jaar aan hun chef-kok. Na drie jaar her en der in de horeca te hebben gewerkt, is het stel opnieuw de uitdaging van een eigen zaak aangegaan. ‘Een steakhouse was er nog niet in Emmen en omgeving’, aldus Nathalie.

Meerdijk 71. Tel. (0591) 62 14 33. www.steakhousegoodfellas.nl. Capaciteit: 65 zitplaatsen; terras 40. Prijsindicatie: driegangenmenu €22,50. Geopend: wo t/m zo vanaf 16.30 uur.

Reageer op dit artikel