artikel

Grand Kasteel Woerden, Woerden

Restaurant

Het middeleeuwse kasteel moet weer dé trots van iedere Woerdenaar worden. Dat is de inzet van P4 Horeca uit Zeist, die de exploitatie van het horecagedeelte overneemt van Eurest. Grand Kasteel Woerden is de overkoepelende naam voor brasserie Wyrda, het à la carte restaurant, het terras op de binnenplaats en de acht zalen, waaronder een trouwzaal

Grand Kasteel Woerden, Woerden

Grand Kasteel Woerden leent zich dan ook voor uiteenlopende festiviteiten: van een intiem diner of een stevig winterkostbuffet tot grote feesten en partijen voor 350 gasten. De vesting uit 1410 krijgt zo weer de publieksfunctie die de verhuurder, de stichting Vrienden van het Kasteel, voor ogen had.

Het interieur is volledig gerestyled, stijlvol en in lijn met de uitstraling van het kasteel. Grijs en oranje zijn de nieuwe kleuraccenten. En er is een compleet nieuw horecateam aangetreden, onder leiding van Gé van Schaik. Hij wordt bijgestaan door chef-kok Michiel Beltman, afkomstig van Kasteel Groeneveld in Baarn, dat ook onder P4 Horeca valt. De keukenbrigade gebruikt voornamelijk biologische ingrediënten en past vetarme kooktechnieken toe.

Kasteel 3. Tel. (0348) 43 10 00. www.grandkasteelwoerden.nl; www.p-4.nl. Capaciteit: restaurant 120 zitplaatsen; grand café 36; terras 200; 8 zalen. Prijsindicatie: driegangenmenu €36,50; vijfgangen chefmenu €47,50. Geopend: zo/ma 11.00 tot 17.00 uur; di t/m za vanaf 10.00 uur.

Reageer op dit artikel