artikel

Mobiele kassa met webcam

Restaurant

De Mobile Pro van Eijsink Afrekensystemen is een bekend fenomeen op het terras. Eén van de meest recente innovaties van deze mobiele kassa is de webcam displayfunctie, waarmee het komen en gaan van gasten gesignaleerd wordt.

Mobiele kassa met webcam

Zo heeft personeel in de keuken en achter de bar een idee hoe druk het op het terras is en kan zo een extra oogje in het zeil houden. Met de webcam zijn bijvoorbeeld ook de stoelen die net om de hoek van de zaak staan, in de gaten te houden. Op de Horecava bleek er veel interesse voor deze extra functionaliteit.

Nieuw is ook het mobiel bestellen en betalen van terrasgasten, dat mogelijk wordt gemaakt dankzij samenwerking met MyOrder, Hyves en Rabobank. Eijsink zorgt voor de koppeling van het kassasysteem en de rapportagelijnen zodat het ook praktisch goed uitvoerbaar is. Alle financiële transacties worden hierin opgenomen. De uitbater heeft hierdoor een volledig geïntegreerd systeem. ‘De belangstelling en aanvragen zijn groot. Deze bestel- en betaalwijze wordt dus zeker het komende terrasseizoen uitgezet’, zegt Jan Eijsink.

Eijsink Afrekensystemen, Hengelo. Tel. (074) 250 55 00. www.eijsink.nl.

Reageer op dit artikel