artikel

Novotel Amsterdam City, Amsterdam

Restaurant

Eind mei heropende Novotel Amsterdam City de deuren na een meer dan twee jaar durende en 26 miljoen euro kostende verbouwing. Nadat de kamers naar het laatste Novotel concept zijn gerestyled, is er een nieuwe Convention Centre aangebouwd voor congressen, evenementen en vergaderingen.

Novotel Amsterdam City, Amsterdam

Bij binnenkomst in het hotel worden de gasten persoonlijk ontvangen bij de diverse individuele receptiedesks. De sfeervolle lobby en de Imac corner met gratis internetverbinding springen ook direct in het oog. Vanuit de receptie is er toegang tot het Convention Centra aan de ene kant en de trendy bar en restaurants aan de andere kant. Het Convention Centre heeft ook een eigen entree.

Het Convention Centre bestaat uit een 1385 m² groot zalencentrum. Dit is naar eigen behoefte in te delen van één grote zaal tot meerdere kleinere ruimtes. Daarnaast zijn er tien kleinere vergaderruimtes op de eerste verdieping bijgebouwd. Het Convention Centre kan tot 1000 congresgangers verwelkomen.

Ook de restaurants zijn geheel vernieuwd. Gasten kunnen kiezen uit fingerfood aan de bar, Aziatische gerechten in Shoyu, bereid vanuit de open keuken, of internationaal georiënteerde gerechten van het recentelijk gelanceerde concept: Restaurant@Novotel.

Aan de buitenkant heeft het kenmerkende hotel met een nieuwe glazen voorgeven een modernere uitstraling gekregen. Bij de bouwplannen is er rekening gehouden met energiebesparende maatregelen, zoals dubbel glas en zuinigere installaties.

Europaboulevard 10

1083 AD Amsterdam

Telefoonnummer: 020 5411123

www.accorhotels.com/novotelamsterdamcity

Reageer op dit artikel