artikel

Shizo, Den Haag

Restaurant

In het centrum van Den Haag opende Shizo Sushi & Grill de deuren. Een Japans sushirestaurant, dat werkt volgens de all you can eat-formule.

Shizo, Den Haag

Gasten genieten van een lunch of diner voor een vaste prijs. De koks zijn half Japans, half Chinees. Zij bereiden het eten vers. Shizo serveert geen varkensvlees, wel kip, ossenhaas en lamsvlees, allemaal halal. Het vlees komt dan ook van de islamitische slagerij. Bovendien zijn de gerechten licht verteerbaar.

De eetgelegenheid zit op de tweede etage van een pand aan de Grote Marktstraat. Op dezelfde etage zijn de Pathé-bioscoop en Hommerson-casino te vinden. Het publiek dat er komt, vindt dan ook vanzelf de weg naar het restaurant. Hagenees Theo Chang is eigenaar van Shizo, het is zijn eerste Japanse restaurant. De inrichting is trendy.

Spuimarkt/Grote Marktstraat 145. Tel. (070) 427 74 40. www.shizosushi.nl. Capaciteit: 145 couverts. Prijsindicatie: all you can eat voor €21,95 p.p. (ma t/m wo) of €23,95 (do t/m zo); lunchprijs tot 16.00 uur €16,95 p.p. Dagelijks geopend vanaf 12.00 uur. Zo t/m wo sluit keuken 21.30 uur; do t/m za 22.30 uur.

Reageer op dit artikel