artikel

Stel uw vraag aan Andreas Caminada

Restaurant

Andreas Caminada wordt gezien als een van de voorlopers in de ‘nieuwe Europese keuken’. Binnenkort heeft Misset Horeca een exclusief interview met Caminada, en we roepen u op vragen aan hem te stellen.

Stel uw vraag aan Andreas Caminada

Zijn restaurant Schloss Schauenstein in het Zwitserse Fürstenau heeft sinds kort drie sterren, en was eerder dit jaar de hoogste nieuwe binnenkomer in de Pellegrino top 50 op plek 30. Ook Nederlandse chefs als Jacob-Jan Boerma noemen hem als een van de Europese chefs om in de gaten te houden, net als René Redzepi van Noma in Kopenhagen.

Op 2 december is Misset Horeca te gast op Schloss Schauenstein en heeft daar een exclusief interview met Caminada. We bieden u de kans om de driesterrenchef vragen te stellen. Bent u benieuwd naar zijn inspiratiebronnen? Met welke producten hij het liefst werkt, of hoe hij denkt over de toekomst van gastronomie? Stel hieronder uw vraag, of mail de redactie: demian.van.der.reijden@reedbusiness.nl.

Reageer op dit artikel