artikel

Stel uw vraag aan Matt Skinner

Restaurant

Matt Skinner komt naar Nederland. U heeft hier exclusief de kans een vraag te stellen aan de bekende Australische wijnconsultant.

Stel uw vraag aan Matt Skinner

Skinner werkt als sommelier voor Olivers’ Fifteen in Londen, maar is daar zelden te vinden. Net als de eigenaar van het restaurant is hij hard op weg een celebrity te worden in foodie-land, en vliegt de hele wereld over om presentaties te geven en proefsessies bij te wonen.

Daarnaast heeft de 29-jarige Skinner, net als zijn vriend Oliver, al enkele boeken op zijn naam staan, uiteraard over wijn.

Heeft u een vraag over Australische wijnen? Over de filosofie van Skinner? Over hoe u wijn het best kunt presenteren voor een hogere verkoop? Stel hem hieronder. Matt Skinner zal op 21 oktober reageren voor de camera, en al zijn antwoorden komen op de site te staan.

NB. U kunt uw vragen hieronder stellen als reactie

Reageer op dit artikel